maandag, 8. september 2008 - 20:10

Excuses van Gerard Joling voor concert

Spaarnwoude

Afgelopen weekend hebben zo'n 35.000 mensen genoten van het geweldige concert dat Gerard Joling en zijn collega's gaven in de vallei van Spaarnwoude. Het organiseren van een groot concert in de buitenlucht brengt echter een hoop onvoorspelbare elementen met zich mee. Dit gold ook voor afgelopen weekend.

In de week voorafgaand aan het concert waren de weersomstandigheden dermate slecht waardoor de aanloop naar het concert werd vertraagd. Op de dag zelf werd er met man en macht gewerkt om het terrein zo goed als mogelijk toegankelijk te maken voor de bezoekers.

Ondertussen stonden een hoop enthousiaste mensen te wachten voor de ingang om het terrein te betreden. De opkomst was echter zo massaal, hierdoor werd besloten om alle mogelijke poorten direct te openen met als resultaat dat de grote rij zo snel als mogelijk kon worden weggewerkt.

Gerard kwam met een helikopter vanaf Schiphol oost maar deze kreeg een kwartier te laat toestemming om op te stijgen. Hierdoor werd het geduld van alle fans nogmaals op de proef gesteld.

De show op zondag verliep vlekkeloos. De toestroom, de opkomst, de sfeer, alles kwam op een perfecte manier samen en zorgde wederom voor een tweede onvergetelijke avond.

De organisatie betreurt ten zeerste dat er mensen zijn die op zaterdag langer dan gepland hebben moet wachten om het terrein te betreden.
Categorie:
Tag(s):