maandag, 14. januari 2008 - 13:42

Expositie unieke toneelkostuums

Almere

In de C-passage van het stadhuis vindt in de maand januari een expositie plaats van de unieke kostuums van de theater Kerstvoorstelling 2007 'Niemand weet...Niemand weet' van Theatergroep Koorts! & Jouetta’s Danscentrum.

De kostuums zijn ontworpen en gemaakt door Sanny van den IJssel. Zij heeft dit in de afgelopen tien jaar voor vrijwel alle voorstellingen van Theatergroep Koorts gedaan. De voorstelling stond onder regie van Henk Jansen en de choreografie was in handen van Jouetta Hora-Siccama.

Per 1 januari 2008 heeft theatergroep Koorts de overstap gemaakt naar de nieuwe Stichting ZINspelers. Het is daarom nu een mooie gelegenheid om met deze laatste en unieke kostuums van theatergroep Koorts te exposeren en daarmee de brug te bouwen naar de nieuwe organisatie ZINspelers. Voor de theater minnende inwoners in Almere zeker een bezoek waard.

Stichting ZINspelers is per 1 januari 2008 de nieuwe organisatie voor het betere amateur-theater in Flevoland. Zowel Theatergroep Koorts uit Almere als de toneelgroep van de Kubus uit Lelystad hebben zich bij ZINspelers aangesloten.

De expositie van de kostuums in de C-passage is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur te bezichtigen.
Provincie:
Tag(s):