woensdag, 5. maart 2008 - 16:03

Extra concert Zucchero in Oosterpoort

Groningen

De Italiaanse zanger Zucchero komt dit jaar voor een tweede concert naar Nederland. Op maandag 21 april treedt hij op in de Oosterpoort in Groningen. Een dag eerder treedt de zanger op in de Rotterdamse Ahoy. De kaartverkoop voor het concert in de Oosterpoort begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Voor het concert van zondag 20 april in Ahoy zijn nog kaarten beschikbaar

Zucchero brak in 1985 door in eigen land Italië na deelname aan het Festival van Sanremo met het nummer 'Donne'. In Europa kwam zijn doorbraak pas in begin jaren negentig door zijn duet met Paul Young 'Senza una Donna'. Zucchero is één van de best verkopende artiest in zijn land en zingt voornamelijk een mix van Italiaanse softrock en ruige blues.

Vorig jaar bracht de Italiaanse rockster het 'Best Of' album 'All The Best' uit. Dit album is het zestiende album van Zucchero Fornaciari. Het album is een fantastisch overzicht van de indrukwekkende carrière van de Italiaanse rockster.
Zucchero was vorig jaar voor het laatst in Nederland te zien tijdens twee uitverkochte concerten in de Heineken Music. In april keert hij opnieuw terug naar Nederland.
Provincie:
Tag(s):