maandag, 21. april 2008 - 20:30

Extra show Symphonica in Rosso

Arnhem

Op zaterdag 6 september 2008 zal er een derde concert met Lionel Richie plaatsvinden.De verkoop is maandag gestart.Van de concerten op zondag 7 en dinsdag 9 september in het Gelredome te Arnhem zijn vrijwel alle kaarten al verkocht.

Te midden van een indrukwekkend, visueel spektakel zal Richie zijn grootste hits ten gehore brengen. Bovendien ontvangt hij, begeleid door het 40-koppig, symphonisch orkest ‘Guido’s Orchestra’, diverse gastartiesten waaronder Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer.

Lionel Richie zal zijn grootste hits, waaronder Hello, Easy, All Night Long, Dancing On The Ceiling, My Destiny en Angel, spelen. Deze hits zullen bovendien speciaal voor Symphonica in Rosso opnieuw gearrangeerd worden voor band en orkest. Zo zullen veel liedjes een geheel andere, eigen maar wel herkenbare sound krijgen. Ook Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer zullen een belangrijke vocale èn muzikale bijdrage leveren aan het concert. Daarnaast zullen er nog een aantal verrassende acts aan Symphonica in Rosso 2008 worden toegevoegd.

Symphonica in Rosso is het grootste muziekspektakel van Nederland. De combinatie van spetterende optredens, een groots podium, de nieuwste licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en de kleur rood zorgen er ook dit jaar voor dat Symphonica in Rosso een overweldigend concert zal zijn. De eerste twee edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 470.000 bezoekers: met Marco Borsato in 2006 tien uitverkochte stadions en in 2007 Paul de Leeuw met vijf uitverkochte stadions. Symphonica in Rosso staat nu al bekend als het meest prestigieuze en hoogst kwalitatieve muziekconcert van Nederland.

De organisatie adviseert: koop kaarten via erkende verkoopkanalen!
Gezien de grote vraag naar kaarten voor Symphonica in Rosso met Lionel Richie bieden diverse organisaties de kaarten aan tegen veel te hoge prijzen. De organisator van Symphonica in Rosso adviseert alle fans om kaarten alleen te bestellen via de bekende Ticketservice adressen.

Vip arrangementen zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.symphonicainrosso.nl.
Provincie:
Tag(s):