zondag, 20. juli 2008 - 18:31

Extrema 2008, beetje nat maar wel erg gezellig

Best

Het dancefestival Extrema Outdoor 2008 werd dit jaar voor de dertiende keer gehouden op het terrein van Aquabest. Het festival, dat sinds 1996 bestaat was voor het zesde achtereenvolgende jaar helemaal uitverkocht.

Het festival is met 35.000 bezoekers een van de grootste dancefeesten van Nederland. Alle grote podia liggen op het water. Dit jaar waren er optredens van artiesten als Richie Hawtin, Hell, Hernan Cattaneo, Fedde le Grand, Erick Morillo, Dave Clarke, Dr Lektroluv, Claude von Stroke, Satoshi Tomiie en Carl Craig.

Helemaal droog konden de bezoekers het niet houden. Met af en toe een fikse regenbui waren de uitgedeelde poncho's een welkom geschenk van de organisatie.

De politie heeft 16 personen aangehouden op of nabij het evenemententerrein bij Aquabest. Zes personen maakten zich schuldig aan het venten van entreekaarten. Zeven personen werden aangehouden omdat ze in het bezit waren van harddrugs en/of worden verdacht van drugshandel. Twee personen bezaten pepperspray en zijn daarop ook aangehouden. Er vond één aanhouding plaats op de openbare weg voor vechten. In de ochtend voor aanvang van het festival zette de politie een drugshond in en vond op het festivalterrein ingegraven drugs.
Provincie:
Tag(s):