zondag, 23. november 2008 - 13:01

Face to 'Face' from the A-Team

Utrecht

Europa’s grootste vintage evenement, de VerzamelaarsJaarbeurs werd dit weekend, zoals altijd in combinatie met de Mega Platen & CD Beurs, gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Onder de vele aanwezigen was ook een voor velen oude bekende televisieheld uit de jaren ’80.

Tussen al die verzamelaarsobjecten viel één gast in het bijzonder op Luitenant Templeton Peck, bijgenaamd Face en de Faceman. De snelle jongen van het A-Team, in de televisieserie The A-Team deelde bij een stand handtekeningen uit aan zijn fans.

In de actieserie was Face vaak op de versiertoer, ondanks dat goed te zien was dat de jaren bij de acteur ook beginnen te tellen, bleek de vrouwenversierder nog graag in de belangstelling te willen staan en poseerde dan ook voor onze BlikopNieuws fotograaf Aneo Koning. Face wordt gespeeld door Dirk Benedict.

Op ruim 2000 kramen verdeeld over 6 hallen was verder alles te vinden wat er maar te verzamelen valt, van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed tot zakhorloges. De beurs was een waar paradijs voor diegene de graag snuffelt in antiek en curiosazaken, verzamelt of gewoon een gezellig dagje rond wilde kijken.
Provincie:
Tag(s):