woensdag, 24. september 2008 - 20:33

Fatima Moreira de Melo geeft startschot Trolleyrace

Amsterdam

Op vrijdag 26 september geeft Fatima Moreira de Melo bij Amsterdam WTC het startsignaal voor een uniek evenement. Bij het station is om 16:00 uur de wereldprimeur van de Trolleyrace. Deze trolleyrace is een sprintwedstrijd met de welbekende rolkoffers. De trolley is een onmisbare reisaccessoire voor elke stedentrip-liefhebber. Het is daarom bij de trolleyrace noodzakelijk dat het parcours afgelegd wordt met een reiskoffer aan de hand.

De deelnemers strijden om twee hoofdprijzen van 10.000 euro aan stedentrips naar New York, Barcelona, Parijs, Londen en Berlijn.
Om te winnen is alleen snelheid niet genoeg: het parcours "lezen" en slim omgaan met de hindernissen onderweg zal de uiteindelijke winnaar bepalen. Fatima zal aan het einde van de race een 'gouden trolley' uitreiken. De winnaar gaat direct na de race met zijn of haar partner naar Schiphol voor de eerste stedentrip.

Initiator Stedentrips wil met de actie haar ludieke kant laten zien. "Het werkt goed als mensen op een eigentijdse, nieuwe manier met je merk worden geconfronteerd. Naast onze reguliere communicatie leek het ons leuk om iedereen te verassen met dit evenement."
Categorie:
Tag(s):