zondag, 13. juli 2008 - 20:57

FC Emmen houdt Open Dag

Emmen

Zaterdag 19 juli aanstaande organiseert FC Emmen haar jaarlijkse Open Dag vanaf 15.30 uur op het evenemententerrein voor het Univé stadion. Naast tal van activiteiten zoals; pannakooien, springkussens, verkoop van elftalposters, Simone FM, diverse stands, een loterij, een optreden van Robin Mink etc. worden om 17.45 uur, in het stadion, de spelers van FC Emmen gepresenteerd en natuurlijk worden de nieuwe spelers weer per helikopter ingevlogen.

Na de presentatie van de spelers speelt FC Emmen, om 18.30 uur, tegen de Griekse eredivionist en 36-voudig landskampioen Olympiakos Piraeus.

Het evenemententerrein is voor iedereen gratis toegankelijk, voor de wedstrijd en de spelerspresentatie zijn er kaarten te koop via de diverse voorverkoopadressen. In de voorverkoop kosten de kaarten € 7,- en op zaterdag 19 juli aan de stadionkassa’s € 8,-. Jeugd tot en met 10 jaar heeft gratis toegang. Seizoenkaarthouders profiteren nog meer, zij kunnen voor € 5,- een toegangskaart kopen maar dit uitsluitend aan het stadion. Na afloop van de wedstrijd is er een Meet & Greet met de spelers van FC Emmen.
Provincie:
Tag(s):