dinsdag, 3. juni 2008 - 12:42

Feest bij Brandweer Noordoostpolder

Emmeloord

De Brandweer in Noordoostpolder bestaat 65 jaar. De brandweer viert dit zaterdag 7 juni met een open dag voor het publiek en een feest voor (oud)brandweermensen.

Zaterdag, van 10.00 tot 15.00 uur zijn er rond de brandweerposten in de dorpen allerlei demonstraties en activiteiten die met de brandweer te maken hebben. Een greep uit de mogelijkheden: slanghangen in Creil, spuitvoetbal in Ens en demonstraties van de jeugdbrandweer in Emmeloord. Iedereen is welkom om te kijken en mee te doen. De precieze locaties zijn te vinden op www.brandweernoordoostpolder.nl.

’s Avonds komen alle brandweermensen en oud-brandweermensen bij elkaar in een feesttent bij de brandweerkazerne in Emmeloord. Deze avond zal burgemeester Van Rappard het eerste exemplaar van het speciale jubileumboek overhandigen aan een speciale gast. Inmiddels hebben 375 (oud-)brandweermensen zich aangemeld voor het feest, vanuit het hele land.

Natuurlijk is er tijdens de open dag ook volop aandacht voor het werven van nieuwe vrijwilligers. Er is een nieuwe wervingsfolder. Deze wordt uitgedeeld op de open dag en binnenkort ook verspreid in de plaatsen waar extra ondersteuning welkom is.
Provincie:
Tag(s):