vrijdag, 12. september 2008 - 10:42

Feestelijke opening fullservice kantoor KvK

Almere

Geflankeerd door feestelijk uitgedoste steltlopers openden Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere en Rob Zieck, voorzitter van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland op woensdag 10 september het nieuwe fullservice kantoor van de Kamer van Koophandel.

Met een knipoog naar het stimuleren van de groei en bloei van de economie, lieten Rob Zieck en Annemarie Jorritsma een mega-bloem bloeien.

De Bolderweg 2 in Almere was het decor voor een feestelijke opening, waarmee het nieuwe fullservice kantoor van de Kamer van Koophandel in Almere op de kaart is gezet. Onder grote belangstelling openden Annemarie Jorritsma en Rob Zieck het nieuwe fullservice kantoor van de Kamer van Koophandel.

Rob Zieck: “Door de opening van ons nieuwe fullservice kantoor in Almere staan we nog dichter bij de Almeerse ondernemers. Met onze vijf kantoren in Almere, Amersfoort, Ede, Hilversum en Lelystad blijven we in onze hele regio actief én aanwezig. Niet in de laatste plaats omdat ondernemerschap in onze regio´s nog steeds sterk groeit, maar ook omdat we het gevestigde bedrijfsleven actiever willen bedienen.�

Zieck: �Eén van de missies van de Kamer van Koophandel is het stimuleren van de groei en bloei van de locale en regionale economie. Deze bloem symboliseert groei.� Na zijn speech gaven Rob Zieck en Jorritsma water aan de bloem, waarna deze tot vermaak van de aanwezige gasten tot grote hoogte ging bloeien.

Annemarie Jorritsma heette de Kamer van Koophandel van harte welkom: “Ik ben blij met de vestiging in Almere, midden in het gebied van de nieuwe Kamer van Koophandel. De gemeente Almere is specialist in het in hoog tempo bouwen van woningen en de bijbehorende voorzieningen, en doet haar best om bedrijven te trekken door het creëren van een aantrekkelijk vestigingsklimaat. De Kamer van Koophandel is specialist in het begeleiden van (startende) ondernemers en het stimuleren van de regionale economie. U ziet het, u bent van harte welkom.�

Vervolgens onthulden Jorritsma en Zieck de naam van de Kamer van Koophandel op het gebouw. Het glas werd geheven om te toasten op de gezamenlijke passie voor het ondernemerschap.

Aan het eind van de avond werd de nieuwe corporate brochure van de Kamer van Koophandel gepresenteerd. Hiermee laat de KvK zien wat zij voor ondernemers kan betekenen. Deze is vanaf heden te downloaden via www.kvk.nl/publicatiesgef
Provincie:
Tag(s):