vrijdag, 14. november 2008 - 15:18

Fiat Doblò Acapulco

De Fiat Doblò onderscheidt zich door zijn dynamiek, veelzijdigheid en ruimte. Tot wel zeven personen tegelijk kunnen plaatsnemen in de Doblò die de ruimte van een stationwagon combineert met het comfort van een MPV. Praktisch zijn ook de schuifdeuren die aan weerskanten van de auto de instap naar achteren makkelijk maken.

Fiat introduceert een speciale uitvoering van de Doblò; de Acapulco. Deze is aan de buitenkant te herkennen aan de lichtblauwe metallic lak, de in dezelfde kleur gespoten grille en buitenspiegels, speciale 15 inch lichtmetalen velgen en het speciale Acapulco-logo. Binnen tonen de bekleding, de zogenaamde vliegtuigtafeltjes achterop de voorstoelen en de in de matten gestikte Acapulco-logo’s dat het om deze versie gaat. Qua comfort beschikt deze uitvoering onder meer over parkeersensoren, radio/cd speler, airconditioning en elektrisch bedienbare portierruiten.
De Fiat Doblò Acapulco is leverbaar met een 1.4 benzinemotor en kost € 18.145.

In deze tijd waarin aandacht voor het milieu en kosten van brandstof een grote rol spelen, heeft de Doblò nog iets speciaals in het programma; een versie die op aardgas leverbaar is.
Aardgas stoot 23% minder CO2 uit en de uitstoot van fijnstof is nihil.
Vanzelfsprekend is het model ook leverbaar met dieselmotoren; een 1.3 MultiJet met 85 en een 1.9 MultiJet met 120 pk. De Fiat Doblò is er vanaf € 14.195.
Categorie:
Tag(s):