zaterdag, 7. juni 2008 - 9:29

Fietsend gezin raakt gewond bij verkeersongeval

Sliedrecht

Vrijdagavond is een gezin op de fiets gewond geraakt toen het geschept werd na een aanrijding tussen twee andere voertuigen. Het ongeval gebeurde rond 20.30 uur op de Thorbeckelaan in Sliedrecht. Twee personenauto’s kwamen op de kruising van de Prof. Kamerlingh Onneslaan en de Thorbeckelaan met elkaar in botsing.

Bij de uitwijkmanoeuvre van de ene bestuurder werd een gezin, twee fietsers met bijrijders, van achteren aangereden. De vader (42) met zijn zoontje (6) en moeder (41) met haar dochter (9) raakten hierbij gewond.

Voor zover bekend liep de vader bij het ongeval een hoofdwond en schaafwonden op, het jongetje een zware hersenschudding en een beenfractuur. De vrouw liep een hersenschudding en beenletsel op, het meisje een schaafwond aan haar been. Het gezin is naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem gebracht.

Bij het aanrijden van het gezin werd eveneens een lantaarnpaal en hekwerk omver gereden. De beide bestuurders van de personenauto’s raakten bij het ongeval niet gewond.

Omstanders die getuige zijn geweest van het ongeval krijgen Slachtofferhulp aangeboden. De Regionale Verkeersondersteuning deed (sporen)onderzoek en onderzoekt de toedracht van het incident. De beide personenauto’s zijn door de politie meegenomen en worden onderzocht.
Provincie:
Tag(s):