woensdag, 23. april 2008 - 13:17

Fietster komt onder wielen oplegger

Hengelo

Een 18-jarige fietster uit Borne is dinsdagmorgen 22 april zwaar gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Wolter ten Catestraat en de Drienerstraat in Hengelo. Dit heeft de politie laten weten.

Dinsdagmorgen 22 april werd om ongeveer 10.10 uur gemeld dat op de kruising Wolter ten Catestraat met de Drienerstraat in Hengelo een ernstige aanrijding had plaatsgevonden.

Ter plaatste bleek dat een 18-jarige fietster uit Borne, komende vanuit het centrum van Hengelo over de Drienerstraat, de Wolter ten Catestraat over wilde steken. Op de kruising kwam ze in aanrijding met een vrachtwagen met oplegger, bestuurd door een 56-jarige man uit Gassel, die aan kwam rijden over de ten Catestraat uit de richting van de Enschedesestraat.

Het 18-jarige slachtoffer kwam onder een van de wielen van de oplegger terecht en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. De afdeling verkeersongevallen analyse van de politie Twente doet onderzoek naar de oorzaak en een eventuele schuldvraag van dit ongeval.
Provincie:
Tag(s):