woensdag, 9. juli 2008 - 20:48

Fietster overlijdt na aanrijding met vrachtwagen

Tilburg

Een 56-jarige Tilburgse is vanmorgen kort na aankomst in een Tilburgs ziekenhuis overleden aan de verwondingen die zij eerder vanochtend opliep bij een verkeersongeval. Ze kwam op haar fiets op de kruising van de Bredaseweg met de Conservatoriumlaan in aanrijding met een vrachtauto.

Het slachtoffer kwam vanmorgen omstreeks 09.00 uur op de kruising van de Bredaseweg, Conservatoriumlaan en Gilzerbaan op haar fiets in aanrijding met een vrachtauto bestuurd door een 28-jarige Tilburger. De chauffeur verklaarde dat rechts van hem een fietser reed, waarvan hij de indruk had dat ze net als hij ook rechtdoor wilde gaan. Ze sloeg echter, zo beschrijft hij, plotseling links af, waarna hij een aanrijding niet meer kon voorkomen.

Het slachtoffer is bij het ongeval vermoedelijk heel erg ongelukkig met haar hoofd op de stoeprand gekomen, waardoor haar verwonding zeer ernstig was. De traumaheli is ter plaatse gekomen en geland op het terrein van Amarant. De trauma-arts is met de ambulance meegereden naar het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. De politie stelde ter plaatse een sporenonderzoek in. Ook zijn omstanders gehoord.
Provincie:
Tag(s):