donderdag, 17. juli 2008 - 16:40

François Jansen van Rosendaal overleden

Terneuzen

Donderdagochtend, even voor negen uur is François Jansen van Rosendaal, medewerker van cluster Infrabeheer van de gemeente Terneuzen, in het Universitair Ziekenhuis van Gent in het bijzijn van zijn familie overleden.Het gemeentebestuur van Terneuzen condoleert de familie en wenst hen, vrienden en collega's van François heel veel sterkte met dit vreselijke verlies.

Dinsdag 15 juli waren bij een eenzijdig ongeval nabij Sluiskil twee medewerkers van de gemeente Terneuzen betrokken. André van Dam (45 jaar), uitzendkracht van Tempo Team voor de buitendienst van de gemeente Terneuzen, kwam daarbij om het leven. De chauffeur van de vrachtwagen, François Jansen van Rosendaal (41 jaar), is donderdag in het Universitair Ziekenhuis van Gent overleden.

Het ongeval met een gemeentelijke spoelwagen gebeurde tijdens werktijd tussen Sluiskil en Zandstraat. De spoelwagen belandde door nog onbekende oorzaak in de zogeheten Westelijke Rijkswaterleiding ten westen van en evenwijdig aan het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Naar de toedracht van het ongeval verricht de politie nader onderzoek.

Locoburgemeester Adhémar van Waes: “Op de eerste plaats condoleren we de familie en wensen hen, vrienden en collega’s van François heel veel sterkte toe. Binnen de organisatie is verbijsterd en vol ongeloof op dit slechte nieuws gereageerd. We zijn overmand door een gevoel van machteloosheid en verdriet. Na een eerder positief bericht hoopten we juist op mogelijk herstel van François. Het heeft helaas niet zo mogen zijn.�

François Jansen van Rosendaal was sinds oktober 1988 in dienst van de gemeente Terneuzen.
Provincie:
Tag(s):