donderdag, 22. mei 2008 - 16:22

Friesland loopt achter en is niet innovatief genoeg

Leeuwarden

Friesland loopt achter en is niet innovatief genoeg tenminste als we de landelijke opinie mogen geloven. De Friese kennisinstellingen denken hier echter anders over en willen graag de handen in één slaan met het MKB. Daarom organiseren de Friese kennisinstellingen samen met het Cartesius Instituut, Expeditie Leeuwarden en de gemeente Leeuwarden een innovatiemarkt speciaal voor Friese ondernemers.

Partijen als Wetsus, Friese Poort, Stenden College, NHL, Friesland College, Frisjes, Kuenstwurk en vele anderen hebben ervaring op het gebied van innovaties die zij graag delen met het MKB.

Vernieuwend ondernemen? Kom dan op 5 juni naar Post Plaza in Leeuwarden. Het programma start om 15:30. Maak kennis met de instellingen waar vele innovaties ontwikkeld worden en doe mee aan interactieve workshops. Uiteraard brengen we u op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen die relevant kunnen zijn voor úw onderneming. Na afloop heeft u nog ruim de tijd om te netwerken, of om wat dieper in te gaan op een specifieke ontwikkeling.
Provincie:
Tag(s):