donderdag, 13. maart 2008 - 11:14

Friesland Olympiade

Heerenveen

Wat is er leuker en gezonder dan sporten. Dat geldt voor iedereen: ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Zo meldt de organisatie van De Friesland Olympiade. Voor de tweede keer organiseert De Friesland speciaal voor deze groep sporters de De Friesland Olympiade. Een dag lang sporten mensen mét en zonder verstandelijke beperking in Heerenveen met elkaar.

De Olympiade vindt plaats in Heerenveen, de sportstad bij uitstek. In Sportstad Heerenveen, de gloednieuwe accommodatie bij voetbalstadion Abe Lenstra, kunnen sporters zich naar hartenlust uitleven. Alle voorzieningen zijn aanwezig, waaronder een prachtig zwembad.

Bij de Olympiade gaat het niet om het winnen. Iedereen is winnaar. Wat veel belangrijker is, is dat je mensen ontmoet en vrienden maakt. Juist dat laatste maakt het extra leuk om aan sporten mee te doen, die je misschien wel voor de allereerste keer beoefent. Want niets moet, alles mag.

Wil je ook bij deze onvergetelijke dag zijn? Meld je dan snel aan. Alleen of samen met je sportmaatje. Vind je het leuker om te kijken? Ook dan ben je van harte welkom!
Provincie:
Tag(s):