zaterdag, 11. oktober 2008 - 11:23

Frightnight; Gillend naar huis

Biddinghuizen

Vrijdagavond werd in Walibi World in Biddinghuizen de premièreparty van de Halloween Fright-Nights gehouden. Dansschoenen en een hippe outfit waren niet verreist, maar stalen zenuwen en een sterke maag een must! Toch werd menig bezoeker gillend het park uitgejaagd door Freddy Kruger een Ork of Jason.

Drie maanden lang is er achter de schermen gewerkt aan de aankleding van het park, de bouw van de Haunted Houses en het opleiden van ruim 250 acteurs die een karakter uit een horrorfilm te spelen. Het is het negende jaar dat het evenement in Walibi gehouden wordt en iedere frightnight worden zo'n 15.000 bezoekers verwacht. De Halloween Fright Nights vinden op vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot en met 26 oktober plaats.

Een wandeling door de scarezones was voor sommigen net te veel en zij renden gillend naar de uitgang van het park. De drie Haunted Houses in het park zijn alleen geschikt voor de echte liefhebbers. Tientallen acteurs in de huizen jagen de bezoekers de stuipen op het lijf. Daarnaast zijn er nog verschillende horrorshows en een 'Try before u die show' waarin kakkerlakken en andere vieze beestjes gegeten kunnen worden.

De Frightnights zijn overigens niet geschikt voor kinderen odner de 16 jaar.

Aan het eind van de avond tracteerden de acteurs de bezoekers op een angstaanjagende achtervolging richting de parkeerplaats. Wie nu nog terug durft te komen .......
Categorie:
Tag(s):