vrijdag, 5. december 2008 - 10:19

Frisse Bobs maken kans op Blow-Job

zwijndrecht

Jonge Bobs die op zaterdag 13 december in uitgaanscentrum The Blue Lagoon in Zwijndrecht zijn, maken kans op een blow-job van de promotiemedewerkers van TeamAlert, een verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren.

Met de actie wil TeamAlert jonge automobilisten stimuleren geen alcohol in het verkeer te gebruiken. Daarom beloont TeamAlert alle Bobs die een keurige 0.0 promille blazen met ‘frisse’ Bob-gadgets.

Naar schatting van het SWOV worden circa 25% van alle verkeersdoden veroorzaakt door alcohol. Het alcoholmisbruik onder de weggebruikers laat een sterke correlatie zien ten aanzien van tijdstip en weekdeel, met als hoogtepunt de vrijdag- en zaterdagnacht. De overgrote meerderheid van de overtreders komt uit een horecagelegenheid (55%). Hierna volgt afspraak met vrienden, kennissen, en/of familie (22%) en eigen huis (11%).

TeamAlert richt zich met de BobZone op jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die na het uitgaan nog met de auto naar huis moeten. Een ‘Blowjob’-team van 4 tot 6 promotiemedewerkers bemant gedurende de hele avond de BobZone. Bobs kunnen aan het eind van de avond bij de Bob-stand een blaastest (“blowjob�) ondergaan. Nuchtere bestuurders die aan het einde van de avond 0,0 promille blazen, maken kans op tal van Bob-gadgets en mogen op de foto. Deze foto’s zijn terug te vinden op de site van BobZone, www.bobzone.nl.
Provincie:
Tag(s):