zondag, 9. november 2008 - 11:30

Frontale botsing op boom wordt Brabander noodlottig

Loon op Zand

Bij een tragisch eenzijdig verkeersongeval op de Kasteellaan is zondagmorgen een 26-jarige automobilist uit Kaatsheuvel om het leven gekomen. De politie zette enkele uren de weg af voor een uitgebreid technisch sporenonderzoek.

Even na 03.30 uur ontving het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer de melding van een ernstig verkeersongeval op de Kasteellaan in Loon op Zand. De hulpdiensten spoedden zich ter plaatse en troffen tegen een boom een zwaar beschadigde auto aan met daarin één inzittende, de 26-jarige bestuurder.

Het personeel van de ambulancedienst verleende direct de eerste hulp, wat niet meer mocht baten. De automobilist was aan zijn verwondingen overleden. De politie zette de omgeving af.

Verkeersongevallenspecialisten stelden ter plaatse een uitgebreid onderzoek in. Dat onderzoek wees uit dat de man, als bestuurder van een auto reed over de Kasteellaan. Hij kwam uit de richting van Loon op Zand en reed richting Tilburg. Ter hoogte van een horecagelegenheid botste de auto frontaal tegen een boom.

Rond 05.30 uur rondden de ongevallenanalisten ter plaatse het onderzoek af, waarop de weg werd vrijgegeven voor het verkeer.
Provincie:
Tag(s):