zondag, 11. mei 2008 - 15:21

Frontale botsing tussen auto en tractor

Haaksbergen

Bij een aanrijding op zaterdag 10 mei is een 32-jarige bestuurder uit Enschede gewond geraakt toen hij met zijn auto frontaal op een tegemoetkomende tractor reed. De 32-jarige is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Dat heeft de politie zondag laten weten.

Op zaterdagavond 10 mei omstreeks 20.45 uur reed een 32-jarige Enschedeër in zijn auto komende uit de richting van Enschede over de Oude Enschedeseweg in Haaksbergen, een 60 km weg die niet in twee rijbanen is opgedeeld. Van de andere zijde kwam een 19-jarige Enschedeër in zijn tractorcombinatie die richting Enschede wilde.

Toen beide voertuigen elkaar waren genaderd zag de 19-jarige dat de 32-jarige niet uitweek naar de rechterzijde maar zijn weg gewoon vervolgde. Hoewel de 19-jarige zover mogelijk uitweek kon hij een frontale aanrijding niet voorkomen.

De 32-jarige bestuurder van de personenauto raakte bij de aanrijding bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. De politie Twente is een onderzoek gestart naar de toedracht.
Provincie:
Tag(s):