donderdag, 11. september 2008 - 16:34

Ga gezond van start na de zomer

Tynaarlo

‘GoedBezig! Tynaarlo’ is een project voor alle mensen van 25 tot 55 jaar die graag een gezonde leefstijl willen hebben en houden. Maak nu die gezonde start en ga fit de winter in! Het project ‘GoedBezig! Tynaarlo’ is een pilot van SportDrenthe en de gemeente Tynaarlo en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe.

Deelnemers aan het project ‘GoedBezig! Tynaarlo’ worden onder begeleiding van een coach in drie maanden tijd klaargestoomd voor een gezonde leefstijl. In deze drie maanden stelt u samen met een coach persoonlijke gezonde doelen op. Aan het eind van de periode zorgen wij samen met u dat deze doelen zijn gerealiseerd.

Elke twee weken heeft u contact met uw coach (persoonlijk, telefonisch, via e-mail of in een groepsbijeenkomst). Er worden drie groepsbijeenkomsten georganiseerd waar u voorlichting krijgt van een fysiotherapeut en een diëtiste over voeding en beweging. De laatste keer wordt er een bezoek gebracht aan een supermarkt!

Naast de persoonlijke begeleiding van de coach wordt er 10 weken lang een sportprogramma georganiseerd onder deskundige begeleiding. U zult kennismaken met diverse sporten variërend van zwemmen tot schaatsen en van nordic walking tot mountainbiken. Aan het einde van ‘Goed Bezig! Tynaarlo’ kunt u daadwerkelijk zeggen dat u goed bezig bent geweest! Doet u ook mee?

De groepsbijeenkomsten (week 43, 45 en 49) en sportlessen (week 41 tot en met 50) vinden op woensdagavond plaats in Vries. De start is in week 40 en de afsluiting in week 51. De groepsbijeenkomsten vinden plaats van 18.45 – 19.45 uur en de sportlessen van 20.00 – 21.00 uur.

Start: eenmalig op dinsdag, 30 september 2008 van 18.45 – 19.45 uur.
Locatie: gemeentehuis Vries.

Deelname is kosteloos, maar vol=vol! Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met SportDrenthe, Karlijn Meijerink, telefoonnummer 0528 – 23 37 75 of e-mail kmeijerink@sportdrenthe.nl.
Provincie:
Tag(s):