maandag, 4. augustus 2008 - 16:41

Game over voor Oirschot?

Oirschot

Game over voor Oirschot! Brabant verliest Codemasters CampZone powered by Getronics PinkRoccade? Of zelfs: "Einde CampZone?"
Dat lazen wij vandaag in de krant en net hoorden we het zelfs op de radio. Na er eerst om gelachen te hebben realiseerden wij ons dat er ook best mensen zijn die dit contextloze verhaal kunnen geloven omdat ze niet bij het interview waren!

Dus hier even heel stellig en duidelijk van de Codemasters CampZone powered by Getronics Pinkroccade organisatie zelf:

Op Codemasters CampZone powered by Getronics Pinkroccade nummer 1 hadden wij besloten verder te willen kijken dan Walibi. Dat hebben we ook gedaan, wat erin geresulteerd heeft dat Codemasters CampZone powerd by Getronics Pinkroccade 7 plaats vond op een nieuwe locatie. Ook daar waren we nog niet geheel tevreden over, dus we zoeken weer verder.

Dat we niet over één nacht ijs gaan mag duidelijk zijn: Codemasters CampZone powered by Getronics Pinkroccade 8 was wederom op dezelfde plaats. Ook volgend jaar weten wij niet of we al een andere locatie gevonden hebben. Een locatie moet voldoen aan erg veel zaken en vooralsnog lijkt deze nog het meest te voldoen aan onze wensen. Als het niet een heel sterke vooruitgang is, doen we het niet. Daarnaast zijn we de komende jaren nog van harte welkom in Oirschot wat zorgt dat er ook absoluut geen haast bij is om rond te kijken.

Dat Codemasters CampZone powered by Getronics Pinkroccade volgend jaar misschien niet doorgaat? Voor de mensen die geweest zijn lijkt me duidelijk dat door de enthousiaste bezoekers en de sfeer, de organisatie met de bezoekers heeft kunnen genieten van misschien wel de beste OOIT! Wij gaan zeker door!
Provincie:
Tag(s):