maandag, 5. mei 2008 - 19:36

Garagepersoneel met ontevreden klanten op de vuist

Almere

Op zondagmiddag 4 mei liep een geschil over een repartie zo hoog op, dat de ontevreden klanten en het garagepersoneel aan de remmingweg met elkaar op de vuist gingen.
Eén van de betrokken partijen werd door een hond gebeten en over en weer vielen er rake klappen. De politie arresteerde drie mannen (27, 39 en 42 jaar) die bij het incident betrokken waren. Een vierde verdachte, een 31-jarige Almeerder, meldde zich ’s avonds aan het politiebureau. Alle verdachten zijn ingesloten en in verzekering gesteld. De recherche van basiseenheid Buiten onderzoekt de zaak.

In een garagebedrijfje aan de Remmingweg ontstond onenigheid over een uitgevoerde reparatie aan een auto. Door nog onbekende oorzaak sloeg de vlam in de pan en kwam het tot een vechtpartij tussen de ontevreden klant, zijn broer en de garagehouder en zijn zoon. Bij de vechtpartij beet de hond van de garagehouder één van de klanten.

De gealarmeerde politie hield in het bedrijf drie verdachten aan die allemaal lichtgewond waren geraakt. De vierde verdachte meldde zich rond 22.00 uur aan het politiebureau als betrokken partij. Ook hij werd ingesloten en ook later in verzekering gesteld. Onderzocht zal worden wat de toedracht is geweest en wie welke rol heeft gehad bij het incident.
Provincie:
Tag(s):