vrijdag, 22. februari 2008 - 16:52

Gecombineerde nieuwbouw De Mark en deel De Berkenhof

Breda

De Gemeente Breda, Vitalis WoonZorg Groep, GGZ Regio Breda en de Stichting Driespan zijn het eens geworden over de gecombineerde nieuwbouw van De Mark Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie van GGZ Regio Breda en de dependance van De Berkenhof, school voor speciaal onderwijs. De nieuwbouw komt aan de Poolseweg.

De Mark en De Berkenhof zijn nu nog gevestigd op de terreinen van de Klokkenberg aan de Galderseweg. Vanwege de combinatie van zorg en school en het realiseren van een dependance van De Berkenhof aan de Poolseweg, hebben de partijen GGZ Regio Breda, Vitalis WoonZorg Groep, het schoolbestuur De Driespan (De Berkenhof) en de gemeente Breda een ‘vier partijen overeenkomst’ gesloten.

Daarnaast hebben GGZ Regio Breda en De Berkenhof een overeenkomst getekend waarin is vastgelegd dat de school ruimtes van De Mark kan gebruiken, bijvoorbeeld de gymzaal en gemeenschappelijke praktijkruimten. Hierdoor is het mogelijk een volwaardige schoolvoorziening te realiseren tegen zo laag mogelijke kosten.
Provincie:
Tag(s):