dinsdag, 11. november 2008 - 19:27

Geef je huid groente en fruit

Amsterdam

Bij Lush nemen ze hun ideologie wel erg letterlijk. Verse cosmetica is daar ook echt vers. Niet alleen vers gemaakt, maar ook met zoveel mogelijk verse, natuurlijke ingrediënten. Iedere dag komen kratten vol groente en fruit binnen om verwerkt te worden in de crèmes, badproducten en massage bars.

Verse groenten en fruit bevatten vitaminen en mineralen die onmisbaar zijn voor een stralende teint, huidveroudering tegen gaan en je droge wintervel optimaal verzorgen.

Ayesha (€10.45) – Voor een tijdelijke facelift. Verschillende absorberende kleisoorten en de kracht van verse asperges geven een licht verstrakkend effect op je huid. Kiwi’s zijn vitaminebommen, niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je huid. Aangevuld met de oliën van de toverhazelaar en vlierbloesem, geeft dit masker je een stralende huid.

BB Seaweed (€10.45) – Al het goede van de zee in een potje. Vers zeewier maakt dit een mineraalrijk masker wat een vermoeide huid oppept en nieuwe energie geeft. Geschikt voor alle huidtypen.

Brazened Honey (€10.45) – Begin je goede voornemen beter voor jezelf te zorgen met dit masker. Krachtig en vol effectieve ingrediënten om een vermoeide huid op te peppen. Honing geneest en werkt antibacterieel, amandelolie verzorgt en verzacht. Salie, rozemarijn en jeneverbes ontgiften je velletje.

Catastrophe Cosmetics (€10.45) – Een geweldig masker voor een geïrriteerde huid. Verse bosbessen zit boordevol anti-oxidanten, vitaminen en mineralen die roodheid tegenaan en irritatie voorkomen. Kamille verzacht en amandelolie en kalamijnpoeder reinigen en verzorgen.
Categorie:
Tag(s):