vrijdag, 7. maart 2008 - 13:28

Geld voor het oprapen in hartje Amsterdam

Amsterdam

Onder het motto ‘Kleingeld, goed besteed’ heeft blikopnieuws.nl zaterdag 8 maart met écht muntgeld gestrooid op de Dam en bij zoveel mogelijk voordeuren in het centrum van Amsterdam. Met de actie wil de landelijke nieuwssite aandacht vragen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting en mensen oproepen om deze te steunen met een donatie.

De Nederlandse Brandwonden stichting ontvangt geen overheidssteun en is voor haar voortbestaan dan ook volledig afhankelijk van particuliere giften. Hierdoor is zij in staat om wetenschappelijk onderzoek te verrichten, voorlichting & preventie te geven en (psychologische) nazorg aan mensen met brandwonden te bieden in haar dagelijkse strijd tegen littekens.

Oranje sticker
De nieuwssite www.blikopnieuws.nl hoopt de mensen die het muntgeld vinden via de sticker op de muntjes er toe te bewegen om een donatie te doen aan de Nederlandse Brandwonden stichting. Ook kleine donaties zijn van wezenlijk belang voor de stichting die de opbrengsten uit de jaarlijkse collectes ziet teruglopen. Blikopnieuws.nl hoopt door deze ludieke actie dat een veelvoud van het gestrooide muntgeld zal worden gedoneerd aan de Brandwonden Stichting.

Brandwonden dagelijks ‘nieuws’
De nieuwssite www.blikopnieuws.nl, die binnenkort een nieuwe site lanceert op het gebied van 112 en multidisciplinaire hulpverlening, weet maar al te goed door het dagelijkse nieuwsaanbod op haar site omtrent ongevallen, dat slachtoffers van brandwonden het zwaar te verduren krijgen en een lange pijnlijke weg hebben te gaan in het genezingsproces.

Daarom roept zij op haar nieuwssite de lezers op om de Brandwonden stichting financieel te steunen en hoopt zij dan ook dat het gestrooide kleingeld voor velen hiertoe een aansporing zal zijn. Want ook de vele kleine donaties zijn voor het goede werk van de Brandwonden Stichting van groot belang.

Al voor 2 euro donateur
Het is al mogelijk om voor 2 euro per maand donateur te worden van de Nederlandse Brandwonden stichting, bovendien krijgen nieuwe donateurs een gratis blusdeken thuisgestuurd. Klik hier om naar de site van de Nederlandse Brandwonden stichting te gaan.


Over de Nederlandse Brandwonden Stichting
De stichting met de missie: 'De Brandwonden Stichting wil brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken' werkt aan drie doelstellingen om deze missie te bewerkstelligen:

Het verbeteren van de behandeling, verpleging, verzorging van en hulpverlening aan personen met brandwonden;
Het bevorderen van de kwaliteit van leven van mensen met brandwonden;
Het voorkomen van brandwonden.

Over www.blikopnieuws.nl
Blik op Nieuws is een nieuwssite met een geheel eigen gezicht, waar de bezoeker in één oogopslag een overzicht van het binnenlandse nieuws onder ogen krijgt. Deze nieuwsonderwerpen lopen uiteen van landelijk voorpaginanieuws tot het regionale nieuws in de provincies.

Verder verzorgt www.blikopnieuws.nl ook het nieuws op het gebied van Lifestyle, Glossy, Auto, Sport, Digitaal, Wetenschap, Economie, Politiek en natuurlijk het Weer. Het nieuws op de site ondergaat elke minuut van de dag, 7 dagen per week een update waardoor de actualiteit voor de bezoeker wordt gewaarborgd.
Provincie:
Tag(s):