donderdag, 23. oktober 2008 - 19:46

Gemeente gaat 'dwalende' bezoekers helpen

Sellingen

De centrale hal van het gemeentehuis in Sellingen wordt verbouwd. In het kader van het plan van aanpak Publieke Dienstverlening, worden de vier bestaande balies (Burgerzaken, Sociale Zaken, Financiën en Ruimte) ondergebracht in de centrale hal als één zogenaamde ‘publieksbalie’. De verbouwing duurt ongeveer vier weken, het afwerken duurt iets langer.

Tijdens de verbouwing kan iedereen gewoon terecht in het gemeentehuis voor de gemeentelijke producten. De balie Burgerzaken is binnen de centrale hal verplaatst, maar eenvoudig te vinden.

Op dit moment heeft het gemeentehuis aan de voor- en zijkant een ingang en worden op diverse plekken en verdiepingen in het gebouw diensten aangeboden aan de burger. Dit is geen ideale situatie, aangezien burgers door het hele gebouw moeten ‘dwalen’ om te vinden wat zij zoeken. Met één publieksbalie probeert de gemeente Vlagtwedde dit probleem op te lossen en zo haar dienstverlening verder te verbeteren.

Op donderdag 30 oktober 2008 wordt gestart met de voorbereidingen voor de verbouwing. In de maand november worden de meest ingrijpende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het slopen en herplaatsen van wanden en de plaatsing van vier balies en vier spreekkamers. Daarna wordt alles verder afgewerkt, onder andere het wegwerken van bekabeling en het leggen van vloerbedekking.
Provincie:
Tag(s):