dinsdag, 27. mei 2008 - 15:50

Gemeente Meerssen looft beloning uit na vandalisme in sportkantines

Meerssen

De gemeente Meerssen looft een premie uit voor de tip die leidt tot aanhouding
van de vandalen die de afgelopen maanden diverse sportkantines hebben vernield. Dit heeft het gemeentebestuur vandaag laten weten. De kantines van diverse voetbalverenigingen, de sporthal in Meerssen en de hockeyclub en de golfclub in Bunde vormden het doelwit van inbraak en vandalisme.

In de nacht van maandag op dinsdag was de sportkantine van voetbalvereniging RKUVC te Ulestraten zelfs voor de tweede keer aan de beurt. Ditmaal werd de boel ook nog eens flink onder water werd gezet. Dit is de laatste in een reeks inbraken en beschadigingen die in de afgelopen maanden zijn aangericht. Door de handelwijze lijkt het erop, dat het steeds dezelfde groep daders betreft.

Met het uitloven van een beloning van € 1000 voor de tip die leidt tot aanhouding van de daders wil de gemeente een duidelijke daad stellen. “De maat is nu vol�, stelt burgemeester Ricardo Offermanns. “We tolereren niet langer dat gemeentelijke noch particuliere eigen-dommen worden beschadigd. Gemeente en sportverenigingen zijn hierdoor ernstig gedupeerd.�
Provincie:
Tag(s):