dinsdag, 27. mei 2008 - 18:53

Gemeente Moerdijk weer de beste

Moerdijk

De gemeente Moerdijk heeft wéér de hoogste waardering voor de dienstverlening gekregen. Vriendelijke, deskundige medewerkers die zich inleven in de situatie van de klant. Duidelijke informatie. Wachttijden van nog geen vijf minuten. De bezoekers van het gemeentehuis zijn tevreden over de dienstverlening van de gemeente Moerdijk. Zéér tevreden zelfs. Want met een 8 als rapportcijfer staat Moerdijk, net als vorig jaar, op nummer één in Nederland wat betreft de klanttevredenheid over haar dienstverlening.

Dit alles blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek dat in april is uitgevoerd door TNS NIPO. Daarvoor zijn ruim 13.000 bezoekers van de gemeentelijke balies ondervraagd. Het grootschalige onderzoek maakt deel uit van een landelijke vergelijking, waarin bijna 100 gemeenten met elkaar vergeleken worden.

Vorig jaar stond Moerdijk ook al op nummer één van Nederland. Dit jaar deelt zij die eerste plaats met de gemeenten Skarsterlân, Leidschendam-Voorburg, Kerkrade, Rijssen-Holten en Twenterand.
Provincie:
Tag(s):