dinsdag, 1. april 2008 - 13:49

Gemeente praat 10 april bedrijfsleven bij over luchthaven

Lelystad

De gemeente Lelystad houdt voor ondernemers in Lelystad en Flevoland op donderdag 10 april een informatieve bijeenkomst over de ontwikkeling van Lelystad Airport en de rol daarbij van ontwikkelingsmaatschappij NV OMALA.

Bijeenkomst
De bijeenkomst is in het Luchthavengebouw op Lelystad Airport, van 16.00 tot 18.00 uur.
Er zal worden gepraat over de stand van zaken, de te doorlopen procedures en de opzet en werkwijze van NV OMALA. Anderzijds verneemt de gemeente graag de ideeën van ondernemerskant over de ontwikkelingskansen die een groeiende luchthaven in en voor de regio biedt.

Vertegenwoordiger
Namens het college zijn aanwezig de wethouders Jaap Lodders van economische zaken en Jop Fackeldey van stadsontwikkeling en ruimtelijke ordening. Verder zijn er bijdragen van de directeur van de Ontwikkelingsmaatschappij Airport Lelystad Almere (NV OMALA) Kees Smilde en van de directeur van de NV Lelystad Airport Lex Oude Weernink. Tijdens de bijeenkomst is er volop gelegenheid voor vragen en discussie.
Aanmelden en informatie

Uitnodigingen voor de bijeenkomst verspreidt de gemeente via de ondernemersverenigingen. Ondernemers die de uitnodiging hebben gemist, maar graag aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden via het mailadres communicatie@lelystad.nl. Vragen en/of meer informatie over de bijeenkomst zijn verkrijgbaar bij dhr. D. Nauta, afdeling Communicatie gemeente Lelystad.
Provincie:
Tag(s):