vrijdag, 5. september 2008 - 18:19

Gemeente Tynaarlo verwent de vrijwilligers uit de zorg

Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo weet dat het zonder de inzet van vrijwilligers in de zorg praktischonmogelijk is alle patiënten en bewoners van de zorginstellingen de nodige aandacht te geven. Vandaar dat 13 september een Vrijwilligers Verwendag wordt gehouden. Vrijwilligers uit de zorg worden die dag helemaal in de watten gelegd met stoelmassages,
workshops huidverzorging van Zarqa en een bezoek aan de kuurfaciliteiten
van het Golden Tulip Paterswolde-Groningen.

Een van de activiteiten die naar aanleiding van de 10e verjaardag van de gemeente Tynaarlo worden georganiseerd, is de vervulling van een 10-tal wensen. Iedere inwoner kan zijn wens opsturen naar de selectiecommissie die alles in het werk stelt de 10 leukste, beste of meest bijzondere wensen uit te laten komen.

Veel wensen zijn er op gericht de vrijwilligers in de zorginstellingen in de gemeente Tynaarlo in het zonnetje te zetten. Het projectteam heeft daarom besloten deze wensen allemaal uit te voeren en een Vrijwilligers Verwendag te houden. Deze Verwendag is bestemd voor alle vrijwilligers,
die meehelpen de bewoners van de zorgcentra in de gemeente Tynaarlo te verzorgen.

Dit kan bijvoorbeeld zijn het schenken van koffie en thee, maar ook het begeleiden van de diverse activiteiten die de zorgcentra organiseren.
De Vrijwilligers Verwendag wordt zaterdag 13 september in Golden Tulip Paterswolde -Groningen gehouden. Vrijwilligers die mee wilden doen hebben zich op kunnen geven bij de gemeente. In totaal maken er ongeveer 65 vrijwilligers gebruik van het aanbod.

De Verwendag begint om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur en biedt een heerlijk programma. De vrijwilligers krijgen een stoelmassage, een workshop over huidverzorgende middelen en kunnen kosteloos gebruik maken van de Health Club van het Golden Tulip Hotel, onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Zonder onze sponsoren had deze dag niet kunnen plaatsvinden. De workshop over huidverzorgende middelen wordt aangeboden door Zarqa. Zarqa is een productlijn van de Remark Groep. Na afloop mogen we iedereen een verwenpakket van Zarqa mee naar huis geven. Het gebruik van de Health Club wordt aangeboden door Golden Tulip. De Health Club bestaat uit een zwembad, sauna, stoombad en een fitnessruimte.
Provincie:
Tag(s):