zondag, 14. december 2008 - 1:05

Gerard Joling als 'hysterische pauw' in Ahoy

Rotterdam

In navolging van 2007 laat Gerard Joling dit jaar Ahoy maar liefst drie keer op zijn grondvesten trillen. Tijdens zijn Stout & Nieuw concerten gaat de diva zichzelf helemaal te buiten aan veren, showballet en bling bling. Met enorme verentooi stond hij zo trots als een pauw voor een uitverkochte zaal.

Als showopener droeg hij een glitterende verenmantel waar zelfs de koningin trots op zou zijn. Ook dit jaar is Gerard als een echte diva zich helemaal te buiten gegaan aan 'hysterische’ outfits. In zijn mantel zaten zoveel veren verwerkt dat er menig kale maraboe zal rondlopen. Maar dat mocht de pret drukken en 'hij houdt er zo van'.

De finalisten van Popstars 2008, Brandi, Sidney, Déon, Norman, Steffie én de weggestemde Rebecca en Floor brachten voor de gelegenheid een Abba medley ten gehore. Speciale gasten waren, de ontdekking van 2008, Waylon en collega diva Karin Bloemen.

De show bestond uit oerhollandse meezingers en oud en nieuw repertoir. Tijdens het laatste nummer kwam de ex-Topper op in een verenkostuum dat op het Braziliaanse carnaval niet zou misstaan. Hij was met recht 'zo trots al een pauw'.
Categorie:
Tag(s):