dinsdag, 8. januari 2008 - 20:55

Gerard Nijboer en Simon Vroemen naar Klazienaveen

Klazienaveen

De openbare bibliotheek aan de Langestraat in Klazienaveen organiseert samen met de Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen en de Stichting Marathon Zuidoost Drenthe een loopavond met als onderwerp: “Is lopen gezond?�. Gastsprekers op deze avond zijn Gerard Nijboer, Europees kampioen marathon en Simon Vroemen, Europees kampioen Steeple.

Op deze avond zullen Gerard Nijboer en Simon Vroemen gaan vertellen over hun ervaringen m.b.t. training, wedstrijden, voeding, maar ook zaken als de “oudere loper� en sponsoring komen aan bod.
Het is de bedoeling dat deze avond een interactief karakter heeft en er dus volop gelegenheid is tot het stellen van vragen.

Tonnie Plas, sportverslaggever uit Klazienaveen, zal de diverse onderdelen aan elkaar praten. Gezien de populariteit van de loopsport in Klazienaveen en de naderende jubilerende 25e Univé Drenthe Marathon verwacht de organisatie een grote belangstelling.

De avond wordt gehouden op woensdag 30 januari 2008 en begint om 20.00 uur. Toegangskaarten voor deze avond kosten 3 euro en zijn verkrijgbaar in de openbare bibliotheek aan de Langestraat 123 in Klazienaveen.
Provincie:
Tag(s):