donderdag, 11. september 2008 - 19:04

Gerard's 'Stout & Nieuw' krijgt vervolg

Rotterdam

Op 12, 13 en 14 december keert Gerard Joling terug in Ahoy Rotterdam alwaar hij onder de eigenzinnige titel ‘Stout & Nieuw 2008’ op hysterische wijze wederom het jaar af zal sluiten. “Vorig jaar hebben we met 2 uitverkochte ‘Stout & Nieuw’ concerten echt een fantastische afsluiting van het jaar gevierd en ook dit jaar heb ik weer reden genoeg voor een ‘feestje’ zou ik zo zeggen. Ook dit jaar gaan we dus terugkijken en vooruitblikken op mijn eigen wijze: ‘Stout & Nieuw’ dus!�

Geheel in stijl met een groot podium, ‘hysterische’ kostuums, verbluffende dansers en een verrassende reeks van opzwepende hits en hartverwarmende gastartiesten trakteert Gerard Joling zijn publiek dus ook in december 2008 op de meest feestelijke afsluiter van het jaar.

Als presentator van de kijkcijferkanonnen ‘Sterren Dansen op het IJs’, ‘So you wanne be a Popstar’, ‘Holland’s got Talent’ en ’Popstars’ maakte Nederland kennis met een heel andere kant van deze veelzijdige entertainer. Deze veelzijdigheid was ook weer terug te zien tijdens zijn unieke buitenconcerten in de vallei van Spaarnwoude. Met de revival van het programma ‘Wie ben ik?’ en zijn nieuwe single ‘Ik hou d’r zo van’ lijken de volgende megahits alweer in de maak.

Ook bij de ongekende successen van de Toppers en de series van ‘Over de Vloer’ is het een en al goud wat er blinkt. Met de Toppers verbreken zij al 4 jaar alle nationale en internationale concertrecords en ‘Over de Vloer’ zorgt voor nieuw Nederlands taalgebruik bij de jeugd met zijn befaamde uitspraken als ‘Ik heb er geen kracht meer voor’ en ‘Met gierende banden’.

‘Ik weet ook niet wat er gebeurd de afgelopen jaren maar ik laat het maar over me heen komen en probeer er met volle teugen van te genieten’ aldus Gerard Joling.
Categorie:
Tag(s):