maandag, 19. mei 2008 - 21:07

Geslaagd Interland weekend voor Nederlands CP voetbalteam

Assen

Het Nederlandse CP (Celebral Palsy) voetbalteam speelde het afgelopen weekeinde op het Asser sportpark "De Hoogspanning" tegen Ierland. De Nederlanders wisten zowel op zaterdag als op zondag de Ieren te verslaan.

In beide wedstrijden is het Nederlandse team te sterk gebleken voor het Ierse team. Zaterdag won het Nederlandse team met 4-0, en ook zondag was het Nederlandse team te sterk voor het team van Paul Cassin en won het ruim, met een stand van 6 -0.

Voorafgaand aan de tweede wedstrijd werd KNVB-coach Tom Langen gehuldigd door bestuurslid Wigger Slob voor zijn 200ste interland.

Naast de twee interlandwedstrijden waren er ook tal van randactiviteiten georganiseerd, zoals een panna kooi, levend tafelvoetbalspel en schminken.

De KNVB en de EuroChamp Foundation hebben dit weekend een intentieverklaring getekend om in 2011 het WK CP voetbal te organiseren in Noord Nederland. Dit gebeurde door Jan van Driel (KNVB) en Peter van Aanholt (voorzitter bestuur EuroChamp Foundation).Noord Nederland is enthousiast en biedt genoeg mogelijkheden om het evenement tot een succes te maken. Deze ‘letter of intent’ wordt aangeboden aan de CP ISRA.
Provincie:
Tag(s):