woensdag, 9. april 2008 - 18:15

Gestolen tractor staat op Marktplaats.nl

Met de aanhouding van een 28 jarige inwoner uit Hoogeveen heeft de politie meerdere diefstallen, waaronder die van een tractor in Drijber opgelost. Twee tractoren, een aantal quads, een aanhanger, een grote waterpomp met aggregaat, meerdere kettingzagen en ander tuin- en bosgereedschap zijn in beslag genomen.

Het merendeel van de gestolen spullen kon worden teruggeven aan de eigenaars. Een aantal spullen echter ook niet omdat uit het onderzoek niet naar voren is gekomen waar die zijn gestolen.

Op 9 maart werd in Drijber een tractor gestolen, de eigenaar zag ruim een week later een soortgelijke tractor te koop staan op Marktplaats.nl. Hij seinde de politie in die constateerde dat het inderdaad om de gestolen tractor ging. De persoon die deze te koop aanbod bleek echter niet de dief, hij had de tractor gekocht van de verdachte uit Hoogeveen. Die is vervolgens op 19 maart aangehouden. Hij weer op vrije voeten gesteld. Uiteindelijk werden diefstallen in Drijber, Ommen, Hardenberg en Enschede opgelost.
Provincie:
Tag(s):