maandag, 30. juni 2008 - 16:57

Getuigen ernstige mishandeling gezocht

Eindhoven

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling op de Tramstraat op zondagmorgen 29 juni tussen 3.30 en 4.00 uur.
Drie 17-jarige jongens uit Eindhoven en een 18-jarige jongen uit Amerika fietsten toen van het Stratumseind naar huis. Daarbij zaten ze met vier man op twee fietsen. Vlak voor de Tramstraat passeerden ze een man die de jongens uitschold. Toen zij daarop reageerden zette de man de achtervolging in. Daarbij schoten nog twee andere mannen hem te hulp. Toen ze de jongens inhaalden begonnen twee van de mannen hen zonder verdere aanleiding te schoppen en te slaan.

Uiteindelijk wisten de jongens te vluchten en hebben ze de politie gewaarschuwd. Bij de mishandeling heeft één van de 17-jarige jongens uit Eindhoven een gebroken kaak opgelopen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor verder behandeling. Het signalement van twee van de verdachten:

1) man, blank, tussen de 18 en 25 jaar oud, lengte 183 - 185 cm, fors, niet gespierd postuur, lichtblond stekelig haar, zwart shirt met lange mouwen, lichte of blauwe spijkerbroek, witte schoenen.

2) man, blank, tussen de 18 en 25 jaar oud, lengte 180 - 185 cm, normaal/tenger postuur, smal gezicht, uitstekende neus, ogen stonden wijd open, moedervlekken onder de ogen, zwart stekelig haar, donker shirt, vest met lange mouwen en een donkere spijkerbroek.

De politie is op zoek naar getuigen die de mishandeling gezien hebben of mogelijk informatie hebben die iets met deze mishandeling te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie van Eindhoven Centrum via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):