vrijdag, 11. januari 2008 - 16:36

Getuigen gezocht van te water raken auto

Eindhoven

De politie in Strijp is een onderzoek begonnen naar aanleiding van het overlijden van een 26-jarige Eindhovenaar. Daarbij is de hulp van getuigen hard nodig. Het slachtoffer raakte zondagavond rond 19.30 uur vanaf de Beatrixkade met zijn auto te water. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij maandag overleed.

De politie onderzoekt de zaak met acht mensen. Zij hebben maandag en dinsdag buurtonderzoek gedaan en getuigen gehoord. Daaruit is gebleken dat er zondagavond kort voor 19.30 uur in de omgeving van de Noord Brabantlaan, de Simon van Leeuwenstraat en de Loefstraat twee auto's met hoge snelheid achter elkaar aan hebben gereden. Eén van de wagens zou de auto van het slachtoffer geweest kunnen zijn. Het gaat om een blauwe personenauto. Over het uiterlijk van de andere wagen bestaat op dit moment bij de politie nog onvoldoende duidelijkheid.

De politie in Strijp is daarom op zoek naar mensen die zondagavond rond 19.30 uur iets opvallends hebben gezien dat met deze zaak te maken kan hebben. Alle tips zijn van harte welkom. Getuigen kunnen zich melden bij de politie in Strijp via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):