zondag, 13. juli 2008 - 15:01

Getuigen oproep na vondst dode man

Rotterdam

Na de vondst van de overleden man op donderdag 10 juli om half zeven ’s ochtends aan de Vondelingenweg is een groot recherche-onderzoek opgestart. Voorlopige onderzoeksresultaten leiden naar de Baloeranstraat in Rotterdam-West. Mogelijk zou hier de schietpartij hebben plaatsgevonden in een gemeenschappelijke berging van een flatgebouw aan die straat.

De politie had enkele uren voordat de dode man is aangetroffen op de Vondelingenweg, een melding gekregen van een oplettende getuige die geschreeuw had gehoord en een gewonde man had gezien. Toen agenten direct hierop arriveerden bij de locatie, troffen zij daar na onderzoek geen mensen meer aan.

Getuigen die in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 juli op of in de omgeving van de Baloeranstraat op iets opvallends gezien of gehoord hebben of anderszins informatie hebben over dit incident kunnen bellen met de politie op 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000. De politie zal binnenkort in dit gebied gaan flyeren en een getuigenoproepbord plaatsen op straat.
Provincie:
Tag(s):