donderdag, 24. januari 2008 - 16:56

Getuigen straatroof gezocht

Den Haag

Een 43-jarige Hagenaar werd woensdagavond rond half zeven nabij de kruising van de Hoefkade en de De Heemstraat door twee mannen beroofd van zijn gsm en zijn portemonnee. De man liep over de Hoefkade toen hij plotseling van achter vastgegrepen werd door drie mannen. De mannen sloegen en schopten het slachtoffer en kerfden met een scherp voorwerp een snee in zijn hand. Vervolgens nam het drietal zijn gsm en portemonnee weg.

De mannen gingen er vervolgens vandoor in de richting van de De Bockstraat. Het slachtoffer heeft één van de daders nog achtervolgd en hem geprobeerd te vangen door zijn jas over de man heen te gooien. Deze ving de jas echter op en ging er, met de jas, vandoor.
De man gaf van twee van zijn belagers het volgende signalement op: beide mannen waren van Noord-Afrikaanse afkomst en ongeveer 26 jaar oud. De kleinste van hen was ongeveer 1m60 lang, had een rond ongeschoren gezicht en zwart haar. De tweede man was ongeveer 1m80 lang en had een smal gezicht en zwart haar. Van de derde belager is geen signalement bekend.
Heeft u iets gezien van deze straatroof of heeft u informatie die kan helpen de drie mannen op te sporen? Belt u dan met de recherche van Bureau De Heemstraat via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):