vrijdag, 11. januari 2008 - 1:46

Getuigenoproep; 39-jarige man vermist

Rotterdam

De politie is op zoek naar de 39-jarige Johannes (Hannes) van Schaften. Deze man is sinds maandag 26 november 2007 vermist. Hij is die dag voor het laatst gezien in de gemeente Delft, hier had hij aan het einde van de ochtend een zakelijk contact. Sindsdien ontbreekt elk spoor. De politie houdt er rekening mee dat de haar van Schaften slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Op dat moment reed hij in een zwarte Volkswagen, type Caddy, voorzien van het kenteken 11-VFL-8 met verduisterde achterramen. Dit voertuig is tot op heden niet teruggevonden. De heer van Schaften is blank, heeft een normaal postuur, blauwe ogen en donkerblond krullend halflang haar. Hij heeft brandwonden op zijn rechterbeen en een litteken bij zijn linkeroog.
Op het moment van zijn verdwijning was hij gekleed in een donkerblauwe spijkerbroek van het merk Nudi, een lilablauwe Hugo Boss trui met capuchon, een zwarte halflange stoffen jas en zwartlederen schoenen van het merk Robert Bottichelli.

Heeft u informatie over de heer van Schaften of zijn auto wilt u dan contact opnemen met politiekorps Rotterdam-Rijnmond, afdeling opsporing van district Waterweg-Noord via telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw tip ook anoniem doorgeven via het nummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):