vrijdag, 29. februari 2008 - 22:11

Getuigenoproep voor overval op tabakswinkel

Rotterdam

De recherche is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een tabakswinkel aan de Slinge. Vrijdagochtend rond kwart over negen kwam een nog onbekende man, met een helm op, de winkel in. Onder bedreiging van een vuurwapen nam de overvaller onder meer geld en strippenkaarten mee. De verdachte stapte na de overval op zijn scooter en ging er vandoor in de richting van de Dordtsestraatweg.

De politie geeft de hoogste prioriteit aan het oplossen van overvallen en wil graag in contact komen met getuigen van de overval of mensen die de overvaller kort voor of na de overval hebben gezien. De overvaller is een donker getinte man van ongeveer 1.75 meter. Hij droeg donkere kleding en heeft tijdens de overval zijn helm op gehouden. De kleur van de scooter is ook donker.
Getuigen of mensen die meer informatie over de vluchtroute danwel identiteit van de verdachte kunnen geven, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van het district Zuid via telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook anoniem, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):