dinsdag, 9. september 2008 - 19:49

Gewapende overval in Opsporing Verzocht

Delfzijl

Op dinsdag 9 september 2008 wordt in Opsporing Verzocht, het opsporingsprogramma van de AVRO, aandacht besteed aan de gewapende overval op een 46-jarige vrouw aan de Farmsumerweg in Delfzijl.

In de vroege ochtend van zondag 8 juni ligt de vrouw te slapen. Plotseling wordt zij wakker van een pistool dat tegen haar hoofd wordt gedrukt. In een slaapkamer verderop ligt de tien jaar oude dochter te slapen. Het is de eerste nacht dat de slachtoffers alleen zijn. Zo’n twee maanden daarvoor overleed de man des huizes. De overvaller wil geld zien. Nadat hij met enkele sieraden en een geldbedrag de woning uitvlucht, loopt hij in de richting van de Zeel. De politie stelt een onderzoek in en roept de hulp in van de kijker.

Het gaat om een zeer donkere, negroïde man. Hij is vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar en ongeveer 1.65-1.70 meter lang. De man heeft bolle wangen en donkerbruine ogen.

Opsporing Verzocht is dinsdag 9 september te zien op Nederland 1 omstreeks 21.50 uur.De herhaling is te zien op woensdag 10 september op Nederland 2 om 13.20 uur.
Provincie:
Tag(s):