zaterdag, 19. juli 2008 - 17:34

Gewapende overval na financieel confilct

Bergen op Zoom

Zaterdagmiddag eindigde een financieel conflict in een gewapende overval met mishandeling en de diefstal van een tweetal bedrijfsauto's. Twee mannen kwamen even voor 13.00 uur het bedrijf binnen en er ontstond een woordenwisseling met eigenaren van het bedrijf over geld. De mannen mishandelden een 49-jarige man uit Bergen op Zoom, één van de eigenaren van het bedrijf, door hem meerdere klappen in het gezicht te geven.

De aanwezigen, waaronder ook een klant en een kind, werden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigd. De daders gingen er vandoor met twee auto's van het bedrijf.

De eigenaar had een gebroken neus en zwellingen in het gezicht en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Van hem zal later aangifte worden opgenomen. De anderen aanwezigen bleven ongedeerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld. De twee voertuigen, een grijze Mercedes E200 met kenteken VTW-848 (Be) en een zilvergrijze Mercedes CLK 230 cabrio met kenteken 52-HL-PV, zijn als gestolen gesignaleerd.
Provincie:
Tag(s):