donderdag, 31. januari 2008 - 16:56

Gewapende overval op dierenspeciaalzaak

Assen

Een onbekende man heeft woensdagavond tegen sluitingstijd een gewapende overval gepleegd op een dierenspeciaalzaak aan de Kleuvenstee in Assen. Even voor zessen kwam de man de winkel binnen en bedreigde de 33 jarige medewerkster met een wapen. Daarop gaf zij hem geld, waarop hij verdween in onbekende richting.

De verdachte is een jongeman met een geschatte leeftijd tussen 16 en 20 jaar. Hij is tussen 1.80 en 1.90 meter en zijn postuur is mager. Hij heeft een blanke huidskleur met blonde wenkbrauwen. Over zijn kapsel is weinig te zeggen omdat hij de capuchon van zijn donkerblauwe parka op zijn hoofd droeg. Opvallend is dat hij scheel kijkt met zijn rechteroog.


Hij droeg een donkere trainingsbroek met een brede grijze bies en witte lage sportschoenen met een bruine zool. Om zijn nek droeg hij een sjaal in de kleuren groen en wit. Mensen die informatie hebben in verband met deze overval of die iemand kennen die aan dit signalement voldoet, worden verzocht om contact op te nemen met de recherche in Assen, via telefoon 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):