zondag, 6. januari 2008 - 16:09

Gewelddadige beroving oud ijzerboer

Heeswijk Dinther

Op de Laverdonk is zaterdagmiddag omstreeks 15.30 uur een 74-jarige man met geweld van zijn geld beroofd. Drie mannen in een witte combo (klein type bestelauto) kwamen oud ijzer bij hem afgeven. De bijrijder laadde het ijzer uit. Toen het slachtoffer hem wilde betalen, werd hij geslagen en van zijn geld beroofd.

De dader was ongeveer 40 jaar oud, klein en dik van postuur. Hij ging er vervolgens met het geld en zijn twee kameraden in de witte combo vandoor. Ze vluchtten weg richting het kanaal. Twee mannen zaten voorin en de derde zat achter in de laadbak. Ze zijn of richting 's-Hertogenbosch of richting Veghel gereden.

De politie onderzoekt de zaak en verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844. Mogelijk heeft u de witte combo op de N279 langs het kanaal zien rijden, waarbij opvallend was dat er iemand in de laadbak zat. Ook is de politie op zoek naar één specifieke getuige die vlak voor de beroving oud ijzer kwam inleveren. Hij was tegelijk met de verdachten op het terrein. Na zijn vertrek werd de ijzerboer beroofd.
Provincie:
Tag(s):