maandag, 17. november 2008 - 9:56

Gewelddadige overval opgenomen op 112-tape

Reuver

De politie vraagt via diverse opsporingsprogramma’s de aandacht voor de geweldadige overval die op 11 oktober plaatsvond op een woning aan de Klokweg in Reuver. De 73-jarige bewoner werd daarbij rond tien voor half twee in zijn woning overvallen en beschoten. Hij raakte hierbij zodanig gewond dat hij enkele dagen werd opgenomen in het ziekenhuis. In het onderzoek gaat de politie uit van poging tot moord. De politie is dringend op zoek naar getuigen in deze zaak.

Het slachtoffer heeft 112 gebeld, maar kreeg niet de kans om te spreken met de alarmcentrale. De lijn bleef echter open waardoor er een bandopname is waarop de stemmen van de overvallers te horen zijn. Deze bandopname zal in het opsporingsbericht te horen zijn.

Maandagavond wordt er om 22:30 uur een speciaal opsporingsbericht uitgezonden in Hart van Nederland op SBS6. Daarnaast komt er op dinsdag een kort opsporingsbericht in Sp!ts en op de radio bij het programma Arbeidsvitaminen tussen 10.00 uur en 12.00 uur op radio 3FM. Daarnaast wordt deze zaak dinsdag behandeld bij Avro's Opsporing Verzocht.
Provincie:
Tag(s):