donderdag, 4. september 2008 - 1:40

Gewonde bij steekpartij

Middelburg

De politie heeft woensdagmiddag twee Oost-Souburgers van 20- en 21 jaar aangehouden.Zij worden ervan verdacht eerder die middag op de Oude Vlissingseweg, tussen Middelburg en Groot-Abeele, tijdens een woordenwisseling een 22-jarige plaatsgenoot te hebben gestoken met een scherp voorwerp. Hij liep verwondingen op aan zijn been en arm en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het 22-jarige slachtoffer liep rond 12.30 uur samen met een 29-jarige Middelburger over de Oude Vlissingseweg, richting Middelburg, toen hij werd ingehaald door twee fietsende mannen. Er ontstond tussen hen een woordenwisseling waarbij de 22-jarige Oost-Souburger met een scherp voorwerp in zijn been en arm werd gestoken. Hierna reden de daders op de fiets weg richting Oost-Souburg.

Het slachtoffer en de 29-jarige Middelburger reden toen op de fiets naar een woning aan de Statenlaan waar de politie werd gebeld.

Na een zoektocht in de omgeving zijn de twee verdachten aangehouden. Zij worden door de politie gehoord. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):