maandag, 20. oktober 2008 - 15:32

Gewonde verdachte aangehouden na steekpartij

Rotterdam

De politie heeft een man aangehouden die er van wordt verdacht een andere man zondagavond te hebben gestoken. Dit heeft de politie maandag 20 oktober laten weten.

Zondagavond rond kwart over tien kreeg de politie de melding van een steekpartij aan de Spiekmanstraat. Ter plekke liep er een man op straat met een grote vleeswond aan zijn elleboog. Om hem heen waren veel omstanders.

Bij een woning in die straat stond op twee hoog een man te schreeuwen dat politiemensen de man moesten hebben met de vleeswond. Ook omstanders wilden deze man beetpakken. Agenten hebben hierop de man aangehouden en overgebracht naar een ziekenhuis, het EMC.

Na behandeling is de man overgebracht naar een politiebureau waar de man is ingesloten voor nader onderzoek. Ook het gewonde slachtoffer, een 33-jarige Rotterdammer, is naar het ziekenhuis, het Zuiderziekenhuis, gebracht, waar hij na verloop van tijd weer naar huis mocht.

De vermoedelijke toedracht is dat de verdachte, een 31-jarige Rotterdammer, na de steekpartij naar beneden gesprongen. Een auto heeft de val gebroken; de voorruit is kapot gegaan en er is een deuk in de motorkap gekomen. De politie onderzoekt de toedracht en de aanleiding voor de steekpartij.
Provincie:
Tag(s):